Over CircusKunst

  • Circus met een hart
  • Sociaal actief
  • Brede toegankelijkheid
  • Circusles
  • Acts op maat

Wat kan er nog meer bij ons?


Kinderfeestje Brabant

Zoekt u entertainment om een leuk kinderfeestje in Brabant te organiseren, CircusKunst biedt verschillende manieren om de kinderen te vermaken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een optreden door een bijzonder goed jongleur? Daarnaast is het ook mogelijk zelf te leren voor circusartiest door een cursus te volgen. Daarnaast bieden wij ook een compleet verzorgde dag aan waarbij alle facetten van het circus aan bod komen.

Vier een kinderfeestje in Brabant in het thema van het circus!
Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en wilt u iets bijzonders organiseren dat nog lang herinnert zal worden? Vier dan een kinderfeestje in Brabant met als thema: circus! Wij hebben een volledig dagprogramma samengesteld waarbij de kinderen leuk vermaakt worden en iets bijleren. De kinderen leren zelf hoe zij als circusartiest een act in elkaar zetten en treden vervolgens natuurlijk op. Zo zijn zij ook voor een groot gedeelte zelf het programma en u het publiek. De circusshow bevat een gedeelte acrobatiek en alle andere onderdelen zoals jongleren en grappen uithalen als clown.

Compleet verzorgde verjaardag
CircusKunst zorgt voor alle attributen en drank en snoepjes zodat u volledig ontzorgt wordt en alleen maar hoeft te genieten van de gelukkige kinderen. En de prijs? Deze is zeer vriendelijk! Het maximum aantal kinderen dat kan deelnemen is 15 maar als u een grotere groep in gedachten heeft kunt u natuurlijk de mogelijkheden met ons bespreken. Wij zijn zeer flexibel en spelen graag in op uw wensen. Om helemaal in de juiste setting het kinderfeestje in Brabant te organiseren kunt u bij ons een circustent huren met tribune.